Inauguració Mas Renart : divendres 9 de desembre 2016


Inauguració Mas Renart : divendres 9 de desembre 2016

El divendres 9 de desembre es va inaugurar el Mas Renart a Mollet de Peralada.

La seva propietària, Elke Embo, i la seva parella, Joan Daunis, volen tornar a donar vida a un projecte que mantindrà la doble funció d’hotel i restaurant però amb diferències notables que li donaran un caràcter singular.

L’hotel fa un pas endavant i passa a tenir 4 estrelles, amb la creació d’un espai exclusiu. L’establiment disposa de 5 suites i té una sisena en construcció. El nom de cinc de les habitacions està relacionat amb el món de la rosa (una de les grans passions d’Elke Embo, que havia estat paisatgista i que tenia un viver de roses), mentre que l’altra està inspirada en el món del vi.

La masia compta amb una botiga especialitzada en productes locals de km0 i posarà un accent especial en els productes relacionats amb la rosa. A més, s’ha reformat l’aspecte general de l’edifici amb la creació d’una gran zona d’ombra a l’exterior de la terrassa perquè tots els clients puguin gaudir del bon temps.

El restaurant, que ha obtingut en dues ocasions el 3r premi a la millor carta de vins de Catalunya, oferirà als seus clients un menú que sempre inclourà un plat, o dos, relacionat amb el celler del mes. El restaurant estarà obert cada dia excepte els dimarts i els dimecres dels mesos d’hivern.

Hay 1 comentario

Add yours